Vinmonopolet

Dame fyller ut varer på vinmonopolet

Åpningstider

  • Mandag - Fredag 10.00-18.00
  • Lørdag 09.00-15.00

Om Vinmonopolet

Vinmonopolet er verdens største vinbutikk med et vareutvalg på over 24 000 produkter. Vi har enerett på salg av vin, brennevin og sterkøl over 4,7 prosent. Du finner også cider, musserende, diverse alkoholfritt og gaveemballasje i våre hyller.

Uten å oppmuntre til kjøp, skal vi gi den aller beste servicen og fagkunnskapen til kundene våre. Som monopol, er det viktig at vi tilfredsstiller alle kundegruppers behov – fra burgundelskeren til den som kun er opptatt av pris. Alle skal føle seg velkommen hos oss, få gode råd og finne produkter som passer for dem. Dette er ekstra viktig for oss, fordi vi vet at våre kunder ikke har et alternativt sted å handle.

Våre ansatte

Ost og kjeks på fat

Vi ble årets butikk på Østerås Senter 2019

Det er med et stolt smil vi kan meddele at vi fikk tittelen Årets butikk på Østerås Senter i 2019. Alle som jobber på Vinmonopolet bidrar til å skape et velfungerende team, der alle bidrar og spiller hverandre gode. Med gode rutiner sørger vi for at alle kan drifte butikken – og står klar til å ta i mot deg.

Sitat fra en nyansatt som har jobbet hos oss i 3 mnd:

- Litt klisjè å si, men jeg føler virkelig at vi er en familie. Kollegaene mine har enorme kunnskaper, men det gjør dem ikke overlegne av den grunn.

- De deler gledelig sin kunnskap. Til tross for at jeg er ny blir mine meninger og ideer tatt minst like seriøst som for de som har arbeidet her i mange år.