Meny
 
Mennesker med sekker som går nedover en gang

Skolesekk til videregående

Motebildet har snudd i skolesekkens favør, og vi ser et bredt utvalg av fine sekker både på catwalken og i butikkene våre. Finn ut hvilke to stiltyper som preger sesongens sekker før du kjøper sekk til videregående. 

10 år med skolegang er fullført og mange er nok lei den tradisjonelle «skolesekken» og ser derfor etter et mer moteriktig accessoir til ryggen nå som videregående står for tur. Likevel skal tunge bøker og kanskje en PC fraktes daglig, så det er ikke bare utseende som er viktig. Heldigvis er det ikke vanskelig å finne en kul sekk som også er ergonomisk riktig i dag.

 

Sekken skal brukes fem dager i uken, og det er derfor viktig at man finner en sekk som passer til ens personlige stil. Vi ser i dag sekkens design i to stiltyper: Den minimalistiske og den urbane. 

Minimalistisk

Består klesskapet primært av stilrene, delikate plagg i enkle farger? Da kan man gjerne driste seg til å kjøpe en fargerik, ensfarget sekk, da den automatisk vil passe til hverdagsklærne. Er man enda mer vågal finnes det flere fine alternativ med mønster eller striper.

 

 

 Urbant

Vintage er i vinden som aldri før og samfunnet blir mer og mer miljøbevisst. Gjenbruksapper og bruktbutikker er ikke bare blitt akseptert, men rett og slett ettertraktet. Levi’s 501 er ofte utsolgt på vintage-butikkene og skinn har gjort et come-back i ulike former. Det har ikke gått produsentene hus forbi, og flere har redesignet gamle slagere og latt seg inspirere av bestselgerne på 70- og 80-tallet. En sekk i skinn er svært tidsaktuelt og lett å ta vare på. 

 

Visste du at skinn blir finere og finere med bruken? For å holde skinnet mykt og for å gjøre sekken mer vannavstøtende bør man bruke skinnbalsam jevnlig.

På vårt senter finner du alt dere trenger til skolestart. Velkommen!

Sist endret - 05 april 2019