Har du alt du trenger til den store dagen?

2 damer med Lin bluser
Nydelige bluser fra Close to my heart
Dame med linbluse
Lucia Linen Lace bluse
Lin bluse
Luc Linen bluse
Linbluse og dame med bluse
Lynnie Linen Ruffle bluse
Sko fra Eurosko på et bord
Flette med bunadsspenner
Bunadsspenner fra Noma
2 damer som holder frem strømper
Håpynt og strømper fra Skin Tonic

Nasjonaldagen er en skikkelig festdag, så finn frem finstasen og se om du har alle effekter klart til 17. mai.

Velg bluse i lin til de store festdagene

Hva skal du ha på deg for 17. mai? Lynnie, Luc og Lucia er tre av våre vakreste bluser perfekte til vår- og sommerfest og til bunaden.

Det norske klesmerket Close to My Heart ble født i Nepal da Siv Katralen, hoveddesigner og eier av merket var på klatretur i Himalaya i 2011. Hun ble totalt forelsket i både menneskene og landet, og med hjelp fra hennes Sherpa fant hun sitt første produkt. Dette var et cashmereskjerf, nå velkjent som Mie og Mie Grand. En liten familiedrevet bedrift i hjertet av Kathmandu ble gitt produksjonen av skjerfene som i dag henger rundt halsen på tusenvis av kvinner i alle aldre. Fra den beskjedne starten i 2011, har Close to My Heart vokst til å bli et veletablert klesmerke i Norge for store og små prinsesser.

Lucia Linen Lace

Den ultimate romantiske blusen, med assosiasjoner til gammel norsk hekle kunst.

Lucia bluse i 100% lin har vakre blondedetaljer i front, på underermene og i halsåpningen. Fortryllende volanger følger blondene i front og nederst på ermet med strikk.

Finnes i str 36-46.

Luc Linen bluse

Formsydd, vakker bluse i 100% lin. Med hekledetaljer ved mansjetter på ermene, som kan gi assosiasjoner til den tradisjonelle bunadskjorten. Knepping i front og på mansjetter.

Finnes i str 36-46.

Lynnie Linen Ruffle

Nydelig langermet bluse i herlig 100% lin. Søte og trendy rysjer i front, og strikk nederst på ballongermene. Blusen tas best på over hodet, da knappene er små og litt kranglete å kneppe.

Blusen finnes i 4 nydelige farger: Black, Blue, Candy Pink og White

Finnes i str 36-44.

Riktig og behagelig skotøy er viktig for den store dagen

Nå som vi endelig skal få feiret dagen og få gå i tog igjen, er det greit å velge behagelige sko. Til antrekkene er det stort utvelg i pumps, pensko, bunadssko, sneakers, tøysko og sandaler, så det er bare å velge det som er best for deg og dine.

Tips: Gå inn skoene noen timer før den store dagen, og ta gjerne med gnagsårplaster for sikkerhets skyld.

Ja, vi elsker Norge i rødt, hvitt og blått

Til et klassisk pent antrekk setter man prikken over i-en når man fester på en fin 17. mai sløyfe. Hvis du skal flette håret kan du for eksempel bruke en silketråd i rødt, hvitt og blått som hårstrikk, ellers er det stort utvalg i hårpynt og bunadsklyper fra Noma Norge

Bonustips til damene

Start dagen med fuktighet og en god primer, slik at sminken holder seg fin gjennom hele dagen. 17. mai er en dag man har lov til å pynte seg skikkelig, men ettersom det er en feiring som foregår på dagtid bør du spare den mørkeste øyenskyggen til en annen dag, og gå for mer et naturlig uttrykk i en lysere fargepalett.

Skin Tonic har stort utvalg med mange av de største seriene i markedet, og med flinke jenter (hudpleiere og makeupartister) som kan hjelpe deg med den naturlige og eller fest make-upen

Har du husket strømper til festen?

Strømper er et mùst til de fleste antrekk til festen, og utvalget er stort. Skin Tonic er store på strømper og utvalget denne våren er bra.

Wolford, Oroblu, Falke og Sisi er merkene som føres, og utvalget er alt fra superblanke til matte, supertynne til ullbukser, mønstrede og fargede, bukser, tights, overknee, kne, halvsokker og steps.

Velg etter behov, og husk å ta med deg reserve om du velger de tynneste strømpene, for det er ergerlig å gå med revnet strømpe.

Hårpynt

Bunadshårpynten fra Noma er spesialdesignet til bunader, stakker & festdrakter.

Noma Norgeer en av landets største produsenter av hårpynt, og har stort utvalg av vakre hårklyper, hårbånd, hårbøyler og spenner i god kvalitet.

Aktuelle merkevarer

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 09:00 - 19:00