Morsdagsgaver i siste liten

Roser i friske farger
Blomster er alltid en god idé og alltid hyggelig å få!
Roser i gavepose med Cider
Fargede tulipaner
Blomsteroppsats med Prumula
Så enkelt og så fint kan det gjøres
Bilde av undertøy og hudpleiehyller
Stort utvalg i de mest populære seriene innen hudpleieserier og undertøy/nattøy hos Skin Tonic
Hårpleieprodukter fra Petite
En Jacobs lakrisboks
Mann holder nyhet innen sjokolade
Litt utenom det vanlige fra Jacobs og Jentene på tunet er hyggelige gaver
pakker med herlig sjokolade fra jentene på tunet
Lekre pakninger med verdens beste sjokolade fra Jentene på tunet,
Dame ligger på gulv med en katt

Selv om vi har feiret morsdag siden 1918, kommer dagen brått på for mange. Vi har samlet de beste tipsene til morsdagsgaver for deg som er ute i siste liten.

Blomster

Har du noen gang hørt historien om hun/han som angret på at de kjøpte blomster til noen? Ikke vi heller. Blomster er alltid en god idé. Dersom gaven også skal gis fra barn, kan en matchende tegning være midt i blinken.

De flinke blomsterdekoratørene hos Østerås Blomster har produsert mange ferdigbuketter, men lager mer enn gjerne en bukett eller oppsats etter eget ønske.

Om du ikke har tid til å besøke vår butikk, kan du gå inn på butikkens hjemmeside for inspirasjon. Du kan også ringe på tlf 67 14 19 80

Ved siden av blomster finnes også et utvalg av ekstraprodukter som alltid er stas og få, alt fra Cider til sjokolader i flere størrelser.

Velvære og avslapping

Dette er dagen til å skjemme mødrene bort! Hud-, sminke- og velværeprodukter er noe mange damer har et relativt høyt forbruk av. Kjøp favorittproduktene hennes og gi henne tid til å nyte denne avslappende søndagen.

Ta en titt inn i baderomskapet hennes og se hvilke produkter hun begynner å gå tom for. Ta bilde av produktet og dra til senteret hvor du kjøper nøyaktig den samme. Kjøp gjerne med et magasin du vet at hun liker, så kan hun lese mens hun kobler av.

Tips til velværeprodukter til mor fra Skin Tonic:

  • Hånd/fotkrem
  • Ansikts/øyemasker
  • Herlige produkter til bad eller dusj
  • Ny duft eller bodylotion
  • Duftlys eller duftpinner
  • Hårpleie
  • Nattøy/nattsokker
  • Strømper/strømpebukser i ull/bomull/eller nylon
  • Leppekrem/øyekrem
  • Hudolje/fuktmasker

Utvalget er stort i alle prisklasser hos Skin Tonic Østerås


Gavekort

Gi henne muligheten til å kjøpe noe til seg selv uten å måtte betale for det med egne penger.

Hos de fleste butikkene får du kjøpt det gavekortet du måtte ønske å kjøpe fra, ellers har du også Ditt gavekort som gjelder for alle butikkene på senteret, alle Thon kjøpesenter og hoteller. Summen velger du helt selv.

Gå inn på Ditt gavekort og bestill for ønsket sum til morHårpleie og hårbehandlinger fra Petite Frisørene:

Det å kunne få litt ekstra luksus i stolen hos frisøren, med en god massasje og hårkur, er det ikke alle som unner seg selv, men er alltid hyggelig å få.

Hårpleieprodukter til hjemmebruk, er også et godt alternativ , for alle vasker håret sitt, men det er kanskje ikke alle som kjøper profesjonelle produkter til bruk i hjemmet.

Luksusprodukter til hjemmet

Gi henne noe som hun ikke unner seg i hverdagen. Da blir det nemlig ekstra gøy å få det. Gi nykvernet kaffe, en herlig olje til matlaging. Meny har stort utvalg innen både kaffe og matoljer. En fruktkurv eller matkurv er heller ikke å forakte.

Meny Østerås lanserer nå herlige sjokolader fra JENTENE PÅ TUNET med sjokolademagi og en fest for smaksløkene.

Jentene på tunet har bygget sitt eget eventyr bit for bit og er i dag et lokalt firma som huser 35 ansatte og har fått flere lokale og internasjonale priser for verdens beste sjokolade og lekker design.


Verdens beste sjokolade...

Iris er gründer og daglig leder for Jentene på tunet. Hun er utdannet kokk og kostholdsøkonom og har alltid likt å være kreativ for å skape gode smaksopplevelser. Etter mange år med flotte låvebryllup, utallige konfirmasjoner, konferanser og selskaper av alle slag - sprer vi nå Sjokoladefryd dagen lang.

I 2015 begynte vi å leke med tanken om å produsere sjokolade for salg, og ikke bare for våre egne gjester. Vi fikk fantastisk respons på de få produktene vi hadde laget, og vi merket en større og større etterspørsel.


De siste årene har vært et eventyr - et sjokoladeeventyr akkurat slik vi drømte om. Så nå har bryllupslåven blitt skapt om til et helt tun bestående av produksjonslokaler, gårdsbutikk, kafé og møtelokaler. Velkommen inn i vår sjokoladeverden!

Sjokoladehåndverket gjør vi med gjennomført høy kvalitet. Vi velger de aller beste råvarene og ønsker at alle våre håndlagde biter skal nytes av både øye og gane. Hard jobbing og fantastiske ansatte har gjort at vi har fått masse heder og omtale. Det er klart vi er stolte av det - men samtidig er vi takknemlige og ydmyke for at flere og flere for øynene opp for kvalitets sjokolade og vår Sjokoladefryd.

Vi er en gjeng herlige jenter som elsker jobben vår, og med god hjelp av Eivind som er forretningsutvikler er vi et supert team. Det håper vi at dere vil merke både på smak, kreativitet og kvalitet.

Produktene våre har fått navnet Sjokoladefryd. Vi legger så mye tid og kjærlighet i vårt håndverk så vi tror det ligger litt lykke i hver eneste bit. Og ja - kundene synes vi lager verdens beste sjokolade, og jammen beviste vi det i International Chocolate World Awards!

For mer info se utvalget, innholdsfortegnelse på nettsiden til Jentene på tunet

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 09:00 - 19:00
Åpent i dag 09:00 - 19:00