5 festivalfrisyrer som holder hele dagen og natten

En dame med kjole og en med dressjakke

Disse hårtrendene tåler at du ligger henslengt på gresset og hopper i eufori på konsert.

Sveisen må unektelig tåle en del på festival. Du er ute i mange timer – i sol, vind og kanskje regn, og mye i aktivitet. Enten du farter rundt på festivalområdet eller danser til favorittartisten din, så får håret kjørt seg.

For å unngå at håret ender opp i en eneste stor floke, er det derfor lurt å style det litt på forhånd. Mange synes også det er gøy å pynte seg litt ekstra på festival, og derfor har vi funnet frem til frisyrene som både holder hele dagen og er supertrendy sommeren 2019.

1. Doble knuter, eller “double buns”

Denne frisyren er kul, avslappet og akkurat passe stylet for festival. I tillegg er den veldig lett å få til selv! Lag midtskill, og begynn med den ene siden. Ta øvre del av håret, fra tinningen og opp, og snurr til en knute på toppen av hodet. Du velger selv hvor langt bak du vil ha knutene.

Fest ved å ta en strikk rundt, eller bruk tynne spenner. Gjør det samme med håret på den andre siden. Dra løs litt hår foran for en litt tilfeldig look. Bruk hårspray for å frisyren til å sitte.

Tips!

Ønsker du å gjøre sveisen litt mer pyntet, kan du lage bølger i det løse håret under med rettetang, eller klemme opp litt bevegelse i det med en saltvannsspray.

to damer med solbriller
to damer med solbriller