God beskyttelse i solen

Damer som holder solkremer
Ikke glem solkremen i sommer!
Dame som holder lip balm med solfaktor
Dame som holder lip balm med solfaktor
Leppene trenger også beskyttelse mot solen!
Dame som holder solkrem
Bruk høy faktor, og ikke glem solbriller. Farge får du allikevel.

Syden, solseng og solkrem, vi har tipsene for å beskytte huden i din i solsteika!

Sommersolen kan by på utfordringer, så det er viktig å beskytte seg godt. I dag finnes det så mange gode solkremer på markedet i alt fra gele, spray, lotion til kremer. Duft og konsistenser avgjør ofte hva man velger, men det er også viktig å velge solpleie i sportsserie om du skal trene i solen, og vannfast hvis du bader mye.

Når det gjelder den sommerbrune fargen mange ønsker seg er det viktig med god beskyttelse. Jo høyere over havet du kommer, jo sterkere er solen.

Solvettregler:

  • Solstrålene intensiveres også av refleks fra sjøen.
  • Bruk høy faktor, og ikke glem solbriller. Farge får du allikevel.
  • Ikke bruk fjorårets solkrem før du har fått litt farge, da denne forringes en del, og har ikke den beskyttelsen flasken/tuben tilsier.
  • Det står bak på de fleste flasken hva kremens holdbarhet er etter den er åpnet (tegnet er en krukke hvor lokket er åpent, og i lokket står det hvor mange mnd. kremen er holdbar etter den er åpen før den forringes).
  • Husk at solen er sterkest mellom kl. 11 og 15.
  • Husk å smøre lepper, øre og nesen godt, og ikke glem hårfestet, hendene og føtter.

Tips!

Nå har Skin Tonic – 30% rabatt på solpleie og selvbruningskremer.

HUSK!

Selv om man bruker gode kremer og serumer i solen, kan huden virke tørr etter solbad og man må på nytt smøre seg. Her er det stort utvalg i lette til fete aftersun, eller at man rett og slett bruke sin vante bodylotion.

Serum
Bruk serum under solkremen for å hydrere huden!

Serum + solkrem = sant!

Det finnes mange forskjellige serum som kan benyttes under solkremer, både for å gi ekstra pleie og fukt. Husk at kremen med solfaktor alltid skal være det øverste laget.

Tips til serum: To av våre beste anbefalinger

Advanced Night Repair Serum fra Estée Lauder passer til alle hudtyper og er egentlig et nattserum, men kan brukes som intens fuktgivende og reparerende under dagkrem eller solkremen. Serumet inneholder blant annet hyaluronsyre som binder fuktigheten til huden, og man unngår å føle uttørring i ansiktet etter en dag i solen. Serumet har ingen solbeskyttelse.

Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate forbedrer både hudens immunitet og sirkulasjon. De botaniske ingrediensene motvirker effekten av stress og forurensning og naturlig aldring av huden. Kan brukes av alle hudtyper men beskyttes ikke alene, og må derfor benyttes under dag, natt og solkrem.

Visste du at...

Solkremer skal beskytte med både UVA stråler (stråler som skader og gir tidlig aldring av huden), og UVB stråler (som brenner huden om vi er uforsiktige).

Dame som holder selbruningskrem

Andre alternativer for å bli brun

For de som ikke ønsker, eller på en eller annen måte ikke kan sole seg, finnes det et godt utvalg av selvbruningsprodukter, såkalte "brun uten sol".

Her finnes det også produkter i alle typer konsistenser. Noen av produktene kan du påføre, la det tørke på huden, og ha det på over natten før det skylles av, mens andre produkter smitter farge på sengetøyet om du har det på mens du sover.

Produktene finnes også i flere grader farge til den helt lyse huden, og for den mørkere huden. Spør din betjening om råd for din hudtype og behov.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 09:00 - 19:00
Åpent i dag 09:00 - 19:00