Ny eier og ledelse på Skin Tonic Østerås

Ser lyst på fremtiden på Østerås senter!

Ny ledelse Skin Tonic Østerås
Espen Flyvholm (ny eier av Skin Tonic Østerås), Bente Kristiansen (Butikksjef) og Per Christian Housken

Espen Flyvholm som blant annet er eier av Bagorama i Norge ble i juni ny eier av Skin Tonic Østerås. Sammen med Skin Tonic Norge og det nye teamet ledet av Bente Kristiansen gleder han seg til å lage en ny butikk som blir en pilot-butikk med ny innredning og nye varegrupper i forhold til dagens utvalg.

-Dette blir spennende når vi snart åpner ny butikk på et nyoppusset senter her på Østerås. Dette blir en test-pilot for oss med et spennende samspill mellom kosmetikk, parfyme og BagFocus!

Tidligere var butikken eid av familien Olstad som har drevet butikken i en årrekke. De tre takker for seg og tror dette spennende prosjektet blir kjempebra!

Butikken der du blant annet nå møter Bente, Heidi og Emma ligger nå midlertidig der Eurosko tidligere lå før de i vinter flytter inn i nye flotte lokaler, vi gleder oss!

Senterleder Erik Gjemble forteller at dette er en populær og godt besøkt butikk som har mange trofaste kunder og kombinasjonen av et godt vareutvalg og god kundeservice er nøkkelen til suksessen.

Ny ledelse Skin Tonic Østerås
Espen Flyvholm (ny eier av Skin Tonic Østerås), Bente Kristiansen (Butikksjef) og Per Christian Housken