Start sommeren hos Close to My Heart!

Sommerkolleksjonen er komplett hos butikken med Norges største utvalg av Close to My Heart-merket.

Dame med solhatt på solstol
Kvalitetsrike klær designet i Norge, med hjertet i Nepal.
Dame med lin tøy og solhatt
Stort utvalg i nydelig lin tøy
Dame med solhatt og frotté kjole
Frotté er et behagelig og populært materiell i årets mote
dame med Bilde i jersey
Luftige om myke plagg fra jersey
Dame med beige genser og hvit bukse
Stort utvalg til basegarderoben
Skjerf i 7 ulike farger

Kvalitetsklær design i Norge

Close to My Heart er kvalitetsrike klær designet i Norge, med hjertet i Nepal. Dette er plagg og design som kan følge deg i mange år fremover.

Hele sortimentet er å finne i butikken på Østerås Senter, men om du vil ta en titt på nettet, har du nettsiden til Close to my heart her.

I Sommerkolleksjonen fra Close to My Heart finner du flere spennende materialer og designs! Her viser vi deg noen:

Lin

Lin er vårt go-to materiale nummer én for sommeren! Lin er godt å bruke året rundt, men har en spesiell plass hos de flest om sommeren fordi lin puster og kjennes svalt mot kroppen selv på de aller varmeste dagene. Derfor har vi laget mange design i dette nesten magiske materialet for sommeren 2022!

Frotté

Vår frotté er laget av god bomull, og vi ser at disse plaggene rives vekk fra hyllene sommer etter sommer. Årets frottéserie har både overdeler, underdeler, badekåpe og til og med en poncho, og finnes i nydelige sommerfarger.

Jersey

Tykk og tynn, sporty, urbant og strandlig. Vi har jersey til omtrent alt du måtte finne på i sommer! Jersey kjennes deilig mot huden og er populært hos mange, spesielt i mellomsesong og om sommeren. Kom innom og utforsk utvalget!

Basegarderoben

Er en av våre store styrker er også basegarderoben, og du får tak i plagg til basegarderoben i alle de deilige stoffene vi fører.

Singletten Pete er vår bestselger gjennom flere år, i herlig bomull.

Lyle er en langermet tynn genser i lin, og

Mischa er en deilig t-skjorte i modal - for å nevne noen.

Mie Midway

Vårt signaturskjerf er like populært sommer som vinter. Siden skjerfet er laget av 100% kasjmir, er det temperaturregulerende og helt perfekt som svalt sjal om skuldrene på kjølige sommerkvelder. Mange bruker også dette skjerfet/sjalet som babyteppe.