Byggenytt - Nye Østerås senter

Østerås senter vil i løpet av 2024 og 2025 totalrenoveres innvendig og utvendig. Kjøpesenteret vil holde åpent i hele byggeperioden. Sist oppdatert 21.6.2024

Oppdatering 21.6.2024:

• Minibanken er flyttet ved trappen midt i senteret ved menykassene. Noe ustabilt nettverk gjør at det er noe nedetid her.

• Vi er nå inne i siste fase på pigging og utgraving i underetasjen og i løpet av noen dager vil denne støyen bli noe mindre. Dette gjør at kjøpesenteret realiserer nye arealer til fremtidige butikker.

• Det pågår riving av den høye pipen som er på taket, i tillegg flyttes antenner herfra til boligblokk. Telenor har folk på jobb for å sørge for at vi igjen får bedre mobildekning på Østerås i løpet av neste uke.

• Vi gjør noen endringer på innganger/utganger på kjøpesenteret for nødvendige utbedringer. Vi skilter godt og ber om forståelse på at det kan bli endringer fra det man er vant til. For at vi skal pusse opp hele kjøpesenteret samtidig som vi alltid holder åpent så blir det noen endringer underveis.

• Cutters frisør stenger i neste uke i forbindelse med den store renoveringen av kjøpesenteret. Når vi i 2025 kommer i mål med prosjektet vil det være en god del flere butikker enn i dag og et større spekter av ulike butikk-konsepter og en kafe/spisested, vi gleder oss!