10 julegaver til mamma

Person henter pakke under juletre
Pelspledd med utstilt hudpleie på
Egenpleie og litt ekstra luksus til mor fra Skin Tonic
hyller full av parfymeflasker
De mest populære dufter i enkeltvare og gavepakninger .
Hyller med strømpepakker
Enormt utvalg i strømper hos Skin Tonic
Man og dame med smykker
Hånd med diamantring
Perlesmykker
Herlige smykker til alle anledninger
Dame med perle halssmykke og armbånd
Dame med ørepynt og kjede
Det er mye glede i flotte smykker

Sliter du med å finne den unike julegaven til mamma/kone eller kjæreste? Fortvil ikke – vi har tips som kommer til å skille seg positivt ut under juletreet.

Det å gi bort gaver er og blir en stor og viktig del av julen. Lite er så hyggelig som å dandere pakker med sløyfer og merkelapper og glansfullt papir, for så å se noen bli oppriktig glad for presangen og den innsatsen du har lagt ned.

Men selv om julegaver først og fremst er kos, kan det også være skikkelig vanskelig. Spesielt krevende er det å skulle finne på noe til dem som ikke ønsker seg noe spesielt, og som egentlig har alt de trenger.

Det er da du skal tenke litt utenfor boksen og rette blikket mot de gavene man rett og slett ikke kan få nok av! For hvem takker vel nei til flere fine opplevelser, gode smaker, sjenerøse tjenester eller skreddersydde personlige ting som overrekkes med en haug av kjærlighet?

GI MAMMA LITT LUKSUS I HVERDAGEN

1. Gaver som gir pleie til en tørr vinterkropp er ofte sårt tiltrengt. I tillegg er det ekstra deilig å kunne senke tempoet og ta vare på seg selv rett etter julestria. Sett sammen et lite spa-kit, bestående av for eksempel en god hårkur, en oppfriskende ansiktsmaske og en deilig skrubb som gjør mørketiden litt mykere.

Skin Tonic har stort utvalg i gavepakninger som pakkes inn lekkert og eksklusivt. Alt fra enkeltprodukter, de bestselgende merkene, og nattøy, undertøy og strømper har de å tilby i denne butikken.

2. Om du ikke klarer å bestemme hva du skal gi bort, selger de også gavekort på akkurat den summen du ønsker

3. Av serier som tilbys på Østerås finner du: Lancome, Dior, Biotherm, Shiseido, Sisley, Clarins, Esteè Lauder, Clinique, Elizabeth Arden, KVD.

4. De fleste populære dufter er også representert som bla Prada, Marc Jacobs, Chloè, Armani, Ralph Lauren, Lacoste, Hugo Boss, Cacharel, Burberry, Elie Saab, Versace, Escada, Davidoff, Gucci, Dolce & Gabanna, Tom Ford, Van Cleef and Arpels, for å nevne noen.

5. Andre merker du kan finne hos Skin Tonic Østerås er Molton Brown, Lulu`s Accessories toalettmapper, Essie, Londontown, Noma hårpynt til hverdag, fest og bunader, Depend, Mavala, samt mange andre skjønnhetsprodukter.

De utfører også makeup som man også kan kjøpe gavekort til, samt makeupveiledninger og arrangerer gjerne kundekvelder for venninnegjenger, syklubber eller ved andre anledninger.

DET LILLE UNDER ER OFTE ØNSKET

6. Det er mange gaveideer innen strømper (bukser/kne/sokker) undertøy og nattøy i vårt parfymeri. Fordelen ved å få alt i samme butikk, er kombinasjonene i gavene, og at man kan bytte varene på tvers i butikken etter jul.

Det tilbys kjente merker i Wolford, Oroblue, Falke og Sisi innen lekre selskapsstrømper, lune tykkere strømper eller varme med behagelig ullstrømper/strømpebukser som er like fine til skjørt, som under en bukse.

7. Utvalget i undertøy og nattøy er også stort. Merkene som føres er bla Calida, Ringella, Bali og Simon Perele.

Årets julekatalog fra Skin Tonic finner du her

Gavekatalogen til Skin Tonic finner du her


DEN PERSONLIGE GAVEN SOM SKINNER

8. Perfekte gaver til hun som har alt og i år ikke ønsker seg flere ting til huset, er de gavene som skinner, og som hun føler seg stolt over å kan vise frem daglig.

Bjørklund er Norges største smykke- og klokkekjede. Målet er å hjelpe deg å lykkes med gavene. Den blideste betjeningen ønsker å tilby deg som kunde et stort utvalg av smykker og klokker fra kjente merker.

Å kjøpe gaver, er en liten kunst! Man ønsker gjerne at gaven skal falle i smak og bli godt likt uansett om det er til han, henne eller barna.

Om du ønsker å kjøpe diamant gaver som glitrer, gull eller sølvsmykker, klokker fra vårt brede merkesortiment eller tilbehør til mobilen, så har Bjørklund Østerås gavene som vi håper og tror at vil bidra til å skape gode minner, og som kan bli et tidløst smykke man kan bære med seg lenge i livet.

Se utvalget på Bjørklund sin nettside

Visste du at filosofi til Bjørklund har hele tiden vært klar: Vi skal være en smykke- og klokkekjede for folk flest. Vi setter service og kvalitet høyt, vi hjelper deg gladelig med alt fra puss av bunadssølv og andre smykker, gravering, reparasjoner, batteriskift og trykktest på din klokke. Er det noe vi ikke kan fikse i butikken, sender vi det inn til Norges største gullsmedverksted, hvor det jobber flinke fagfolk!

Noen av merkene de tilbyr på avd Østerås er: By Olea of Norway, ByBiehl, CASIO, Citizen, Club, Daniel Wellington, Dima, Duette, Felix, Gant, Gul, Ice Watch, iDeal of Sweden, Inex, Magi, Mango, Mockberg, Nixon, Seiko, Selma & Sofia, Swiss Military Hanowa, Triwa

Gaven med flest muligheter

Med gavekort fra dittgavekort.no kan man velge gaven selv. Gavekortet kan brukes i 4000 butikker på nesten 80 kjøpesentre og på over 70 Thon Hotels.