10 julegaver til mamma

Person henter pakke under juletre
Pelspledd med utstilt hudpleie på
Egenpleie og litt ekstra luksus til mor fra Skin Tonic
hyller full av parfymeflasker
De mest populære dufter i enkeltvare og gavepakninger .
Hyller med strømpepakker
Enormt utvalg i strømper hos Skin Tonic
Man og dame med smykker
Hånd med diamantring
Perlesmykker
Herlige smykker til alle anledninger
Dame med perle halssmykke og armbånd
Dame med ørepynt og kjede
Det er mye glede i flotte smykker
Ostebord med utvalg av oster
Meny har stort utvalg i gavetips til mor
fasadebilde av klesbutikk
Close to my heart
Grønne planter fra regnskogen
Grønne gleder er alltid en hyggelig gave å få
Dame i en stol med beige kasjmir kjole
La mor få slappe i koseplagg fra Close to my heart

Sliter du med å finne den unike julegaven til mamma/kone eller kjæreste? Fortvil ikke – vi har tips som kommer til å skille seg positivt ut under juletreet.

Det å gi bort gaver er og blir en stor og viktig del av julen. Lite er så hyggelig som å dandere pakker med sløyfer og merkelapper og glansfullt papir, for så å se noen bli oppriktig glad for presangen og den innsatsen du har lagt ned.

Men selv om julegaver først og fremst er kos, kan det også være skikkelig vanskelig. Spesielt krevende er det å skulle finne på noe til dem som ikke ønsker seg noe spesielt, og som egentlig har alt de trenger.

Det er da du skal tenke litt utenfor boksen og rette blikket mot de gavene man rett og slett ikke kan få nok av! For hvem takker vel nei til flere fine opplevelser, gode smaker, sjenerøse tjenester eller skreddersydde personlige ting som overrekkes med en haug av kjærlighet?

1.GI MAMMA LITT LUKSUS I HVERDAGEN

Gaver som gir pleie til en tørr vinterkropp er ofte sårt tiltrengt. I tillegg er det ekstra deilig å kunne senke tempoet og ta vare på seg selv rett etter julestria. Sett sammen et lite spa-kit, bestående av for eksempel en god hårkur, en oppfriskende ansiktsmaske og en deilig skrubb som gjør mørketiden litt mykere.

Skin Tonic har stort utvalg i gavepakninger som pakkes inn lekkert og eksklusivt. Alt fra enkeltprodukter, de bestselgende merkene, og nattøy, undertøy og strømper har de å tilby i denne butikken.

Om du ikke klarer å bestemme hva du skal gi bort, selger de også gavekort på akkurat den summen du ønsker

Av serier som tilbys på Østerås finner du: Lancome, Dior, Biotherm, Shiseido, Sisley, Clarins, Esteè Lauder, Clinique, Elizabeth Arden, KVD.

De fleste populære dufter er også representert som bla Prada, Marc Jacobs, Chloè, Armani, Ralph Lauren, Lacoste, Hugo Boss, Cacharel, Burberry, Elie Saab, Versace, Escada, Davidoff, Gucci, Dolce & Gabanna, Tom Ford, Van Cleef and Arpels, for å nevne noen.

Andre merker du kan finne hos Skin Tonic Østerås er Molton Brown, Lulu`s Accessories toalettmapper, Essie, Londontown, Noma hårpynt til hverdag, fest og bunader, Depend, Mavala, samt mange andre skjønnhetsprodukter.

De utfører også makeup som man også kan kjøpe gavekort til, samt makeupveiledninger og arrangerer gjerne kundekvelder for venninnegjenger, syklubber eller ved andre anledninger.

2.DET LILLE UNDER ER OFTE ØNSKET

6. Det er mange gaveideer innen strømper (bukser/kne/sokker) undertøy og nattøy i vårt parfymeri. Fordelen ved å få alt i samme butikk, er kombinasjonene i gavene, og at man kan bytte varene på tvers i butikken etter jul.

Det tilbys kjente merker i Wolford, Oroblue, Falke og Sisi innen lekre selskapsstrømper, lune tykkere strømper eller varme med behagelig ullstrømper/strømpebukser som er like fine til skjørt, som under en bukse.

Utvalget i undertøy og nattøy er også stort. Merkene som føres er bla Calida, Ringella, Bali og Simon Perele.

Årets julekatalog fra Skin Tonic finner du her

Gavekatalogen til Skin Tonic finner du her


3.DEN PERSONLIGE GAVEN SOM SKINNER

Perfekte gaver til hun som har alt og i år ikke ønsker seg flere ting til huset, er de gavene som skinner, og som hun føler seg stolt over å kan vise frem daglig.

Bjørklund er Norges største smykke- og klokkekjede. Målet er å hjelpe deg å lykkes med gavene. Den blideste betjeningen ønsker å tilby deg som kunde et stort utvalg av smykker og klokker fra kjente merker.

Å kjøpe gaver, er en liten kunst! Man ønsker gjerne at gaven skal falle i smak og bli godt likt uansett om det er til han, henne eller barna.

Om du ønsker å kjøpe diamant gaver som glitrer, gull eller sølvsmykker, klokker fra vårt brede merkesortiment eller tilbehør til mobilen, så har Bjørklund Østerås gavene som vi håper og tror at vil bidra til å skape gode minner, og som kan bli et tidløst smykke man kan bære med seg lenge i livet.

Se utvalget på Bjørklund sin nettside

Visste du at filosofien til Bjørklund har hele tiden vært klar: Vi skal være en smykke- og klokkekjede for folk flest. Vi setter service og kvalitet høyt, vi hjelper deg gladelig med alt fra puss av bunadssølv og andre smykker, gravering, reparasjoner, batteriskift og trykktest på din klokke. Er det noe vi ikke kan fikse i butikken, sender vi det inn til Norges største gullsmedverksted, hvor det jobber flinke fagfolk!

Noen av merkene de tilbyr på avd Østerås er: By Olea of Norway, ByBiehl, CASIO, Citizen, Club, Daniel Wellington, Dima, Duette, Felix, Gant, Gul, Ice Watch, iDeal of Sweden, Inex, Magi, Mango, Mockberg, Nixon, Seiko, Selma & Sofia, Swiss Military Hanowa, Triwa

Gaven med flest muligheter

Med gavekort fra dittgavekort.no kan man velge gaven selv. Gavekortet kan brukes i 4000 butikker på over 80 kjøpesentre og 70 Thon Hotels.

5.GAVEN SOM KAN SPISES OPP

Det trenger ikke være julekaker – gå heller for noe deilig tilbehør til romjulsfrokosten, eller tenk på hva som kan gi litt ekstra glede i januar når festen er over.

Listen er lang over deilig snacks som garantert gleder ganen – og som kan puttes på fine krukker eller glass! Du finner flere tips til spiselige og hjemmelagde julegaver her.

Her kan du få mange tips fra Sunkost og Meny

6.TID FOR MAT

Tid er noe av det mest dyrebare vi har i dag, så det å gi noen sosialt samvær over en middag, faller alltid i god jord. Middagen kan finne sted ute eller hjemme – men det viktigste er at dere bestemmer en tid med det samme, slik at dere er sikre på at tiden ikke flyr og gaven bare fordufter.

7.GI HENNE AKKURAT DET HUN VIL HA

Har du for eksempel lyst å gi henne et nytt antrekk? Ta turen innom vår fantastiske nye Pop-up butikk Close to my heart, som har et stort utvalg av de nydelige varme plaggene .

Gi henne et gavekort som er øremerket personlig bruk, så kan hun kjøpe seg akkurat det antrekket hun vil ha.

8.GI BORT GODE VANER

Bli årets inspirator! Gi bort påmelding til et løp og et treningsopplegg sammen med deg, der du og moren din kan trene sammen mot et felles mål. Eller senk ambisjonsnivået, og gi bort en fast skogstur én gang i måneden. Da får dere pleiet både relasjonen og helsa! Alternativet kan også være å melde henne inn i Fresh Fitness, hvor hun kan trene når hun vil, uten bindingstid

9.GLED HENNE MED EN GRØNN VENN

Planter er ikke bare dekorative og fine å se på – de gir også bedre inneklima. Man kan aldri ha for mange planter! Vil du gjøre gaven ekstra personlig, kan du ta avleggere eller stiklinger fra en av dine egne planter, plante dem i en fin potte og gi dem bort med en sløyfe på. Vil du ha noe som pynter mer finnes det jo stort utvalg innen blomsteroppsatser i ønskede farger hos Østerås Blomster

10.GI BORT EN HJELPENDE HÅND

Har hun et overfylt loft hun aldri får ryddet? Eller vinduer som aldri blir vasket? Tilby deg å hjelpe til en helg, så får hun både selskap av deg og noen arbeidsoppgaver ut av verden. Et gavekort på en slik tjeneste koster så lite – men er verdt en formue! Lag ditt eget kort og pakk det fint inn, slik at det likevel blir en glede å åpne gaven.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo