24 ting mannen vil elske å få i julekalenderen

Kurv fylt med gaver pakket inn i gråpapir

Skal du overraske din bedre halvdel med julekalender, men usikker på hva du skal gi? Vi har samlet 24 forslag til ting du kan gi mannen i desember.

1. Favorittdrikke

Har kjæresten din en favorittdrikk kan du trygt legge dette i kalenderen – gjerne flere ganger hvis du sliter med å finne på ting å gi. Det er heller ingenting i veien for å kjøpe noen nye varianter. Hvem vet, kanskje får mannen en ny favoritt?

2. Hobbyting

Dersom kjæresten din har en hobby – enten det er fisking, fotball eller gaming – er sjansen stor for at han blir glad for alt innenfor denne kategorien. Hva med å slå to fluer i en smekk å gå til innkjøp av nye fiskekroker og be han med på en fisketur? Eller kanskje en ny fotballdrakt fra favorittlaget hadde gjort seg?

3. Flax-lodd / Flax-kalender

Selv om han kanskje ikke vinner, er det alltid spennende å skrape et Flax-lodd. Nå får man også tak i Flax-kalendere, hvor man skraper en luke hver dag. Her har han med andre ord flere sjanser til å vinne.

Tips! Siden flaxkalenderen har første luke 1. desember, kan det være lurt å gi denne som kalendergave nummer 1. Er han imidlertid av den utålmodige typen, kan du like gjerne vente til litt ut i desember, slik at han kan skrape flere luker på en gang.

4. Boksere

Kanskje ikke den mest spenstige gaven, men hvem blir ikke glad for nytt og fresht undertøy (som han i tillegg slipper å kjøpe selv)? Et tips er å kjøpe en pakke med flere boksere og fordele det utover i kalenderen. Dette kan du også gjøre med sokker hvis han heller trenger det.

5. Massasje

I en hektisk hverdag er det fort gjort at forholdet og romantikken blir nedprioritert. Et tips er derfor å overraske han med en deilig massasje når han kommer hjem fra jobb. For at massasjen skal bli mest mulig lik den man får på spa, anbefaler vi å gå til innkjøp av en ordentlig massasjeolje. Siden slike oljer er drøye i bruk, holder den til opptil flere massasjekvelder. Kanskje dere kan gjøre det til en fast date en gang i måneden?

6. Skinnhansker

Desember er en kald måned, så et par skinnhansker er både et praktisk og stilsikkert tilskudd til garderoben hans. Vær sikker på at du går for en modell og farge du tror han vil trives med – skinnhansker varer nemlig i flere år.

7. Skjerf

Et skjerf vil holde han god og varm hele vinteren, og kjøper du riktig variant, kan det løfte ethvert antrekk til nye høyder. Denne vinteren er det særlig blått, grått og brunt som går igjen.

8. Hårvoks

Forbruksvarer som hårvoks og hårgele er perfekte kalendergaver. Det kan imidlertid være lurt å ta en titt i baderomshylla hans, slik at du er sikker på hvilket merke han bruker – og ikke minst hvilken variant han foretrekker. Her er det nemlig store forskjeller!

9. Middag

Veien til et manns hjerte går via magen, sies det. Det er med andre ord ingen dårlig idé å la en av kalenderegavene være en invitasjon til enten en hjemmelaget middag eller en middagsdate på restaurant. Vi lover deg at det vil bli satt pris på!

10. Se favorittfilmen hans

Sett av en kveld hvor han får lov til å velge film – enten det er favorittfilmen hans eller en ny film han har lyst til å se. For å skape koselig kinostemning hjemme i sofaen, kan du dempe belysningen og sette frem popcorn og brus. Snurr film!

11. Spill

Ta en titt i hylla hvor han oppbevarer spillene sine og finn ut hvilke type spill han liker; liker han action eller fantasy? Kanskje har favorittspillet hans kommet i en nyere versjon? I så fall er det en perfekt gave å gi i kalenderen. Er han ikke gaming-typen, kan du kjøpe et morsomt brettspill og be vennene deres over på spillkveld.